Upplevelsen spelar lika stor roll som det färdiga resultatet

Fotografier är som en spegel, särskilt när man ser sig själv. Känner man sig obekväm eller olustig under tiden är det just det man kommer se i bilderna. Därför är det min högsta prioritet att ni ska känna er helt tillfreds med mig och kameran.

Bokning: processen

03

02

01

Kontrakt

Telefon eller möte

Kontakta mig

När magkänslan är helt rätt och vi gått över detaljerna så skickar jag över ett kontrakt till er för att få ert datum officiellt bokat i kalendern (gäller bröllopskunder).

Vi hörs på telefon eller FaceTime, eller – om ni planerar bröllop – ännu hellre ett möte IRL. I efterdyningen av corona inser man ju dock enkelheten med videomöten, vilket självklart fungerar lika bra. Det är viktigt för mig att vi lär känna varandra innan ett så stort uppdrag som ett bröllop.

Om ni är intresserade av att fotograferas av mig så kan ni skicka ett enkelt meddelande till mig via formuläret på min kontaktsida. Lättare blir det inte!

Kontakta mig

filosofi

Enligt mig finns det inget vackrare än det äkta och naturliga. Därför jobbar jag så långt det går med helt naturligt och befintligt ljus. Jag vet att det ofta känns ovant att stå framför kameran, och mankemanget med att lägga till blixtrar gör inte känslan bättre.

Ifall något känns bra, så blir det bra!

att fotografera med bara kameran som hjälpmedel skapar en avslappnad och ohämmad upplevelse.

Faq

02.

01.

Kan du hjälpa till med schemat under dagen för att optimera tiden?

Hur lång tid tar det att få bilderna efter fotograferingen?

Absolut! Som fotograf är man kanske den person i bröllopsbranschen som har bäst koll på hela dagens förfarande, eftersom vi får vara med från tidig morgon till nattliga fester. Erfarenheten som kommer från att ha fotograferat många bröllop gör att jag kan rådge hur ni bör lägga upp dagen för att få tid till det ni prioriterar.

Det beror på hur länge jag varit med er och fotograferat, eftersom det är olika många bilder att efterbehandla vid varje unik fotografering. För ett bröllop kan man räkna med 4-8 veckor, och för porträtt 2 veckor. Jag försöker alltid leverera så snabbt jag kan utan att tumma på kvaliteten.

04.

03.

Behöver vi ge dig en lista med fotoobjekt?

Hur många bilder får vi från fotograferingen?

Ifall det är något – eller någon – alldeles särskild som ni definitivt inte vill ska glömmas bort så är det absolut bra om jag får en hint om det. Annars är det mitt jobb att tänka på att fånga detaljer, spontana ögonblicksbilder, familjeporträtt osv. Står man framför kameran är det jobb nog att hålla reda på sig själv!

Igen så beror det ju på vilket paket ni har valt och hur länge jag är med och fotograferar. Som en lös uppskattning kan man säga runt 100 bilder per fotograferad timme. Men, det kan bli både mer och mindre än så (oftast mer). Jag tor att ni liksom jag uppskattar kvalitet framför kvantitet.

Love Notes

Date:

Från

september, 2020

Patrik

& therese

Vi hade en fantastisk kväll med Anna på stranden. Allt kändes så roligt, lättsamt och naturligt, trots att man inte är helt bekväm framför kameran och att vår dotter bara var 2 månader. När vi åkte därifrån var vi så glada och taggade på att få se resultatet. Och vilket resultat det blev! Magiskt fina bilder som fångade oss, våra önskemål och vår knasighet.