Kärlek. PAssion. Äventyr.

Jag följer er längs livets snirkliga väg

Tjänster &

paket

Varje person och par jag jobbar med är unika och kan ha alldeles specifika önskemål kring fotograferingen. Hittar ni inte ett paket som passar er här nedan så finns det alltid möjlighet att skräddarsy ert eget.

Kontakta mig

01

04

03

02

Bröllop brons

porträtt

Bröllop Guld

BRÖLLOP Silver

Det minsta bröllopspaketet inkluderar konsultationsmöte inför dagen, upp till 3 timmar sammanhängande dokumentation, ett galleri med upp till 300 bilder, samt högupplösta filer på USB. Ni har dessutom möjlighet att beställa till fine art fotoalbum och printar.

Det perfekta paketet för familjen, gravidmagen, den nyfödda eller en högtidsdag. Fotograferingen tar 1-2 timmar vanligtvis och sker i naturligt ljus på utvald plats. Ni får ett galleri med bilder, samt högupplösta filer på USB. Ni har självklart möjlighet att beställa extra printar och fine art fotoalbum.

Det största paketet inkluderar konsultationsmöte inför dagen, upp till 10 timmar heltäckande dokumentation av dagen, ett galleri med upp till 900 bilder, högupplösta filer på USB, samt 10 st fine art printar. Ni har självklart möjlighet att beställa extra printar och fine art fotoalbum.

Mitt mellersta paket erbjuder konsultationsmöte inför dagen, upp till 6 timmar sammanhängande dokumentation, ett galleri med upp till 600 bilder, högupplösta filer på USB, samt 10 st fine art printar. Ni har självklart möjlighet att beställa extra printar och fine art fotoalbum.

4 500:-

35 990:-

24 990:-

17 990:-

3 snabba tips

Vanligtvis fotograferar jag par eller familjer som inte är vana vid att stå i centrum framför kameran. Därför tänkte jag dela några korta tips som jag brukar påminna om.

räds inte regnet

Man kanske inte önskar sig regn på sin bröllopsdag, men jag vill understryka att det absolut inte behöver betyda katastrof! Några av de härligaste och mest minnesvärda bröllop jag varit med på har bjudit på skvalande skyfall.

avsätt tid för porträtten

Det behöver inte vara flera timmar, men det är skönt att inte känna tidsnöd under porträttfotograferingen. Då finns det utrymme för att slappna av och kanske kunna vara i olika miljöer.

Njut av dagen!

Glöm inte bort att själva njuta av dagen ni skapar. Att gifta sig är inget skådespel eller uppvisning. Så länge ni säger ja till varandra så är ju allt precis som det ska vara.

Love Notes

Datum:

Från

11 juni, 2017

Izabelle

& Tibor

Vi har haft förmånen att få anlita Anna som fotograf vid tre speciella tillfällen i våra liv. Vid varje fototillfälle har hon levererat en varm, naturlig och harmonisk känsla. Vi blev lika proffsigt bemötta när hon fotograferade vår nyfödda bebis i vår hemmamiljö som när hon närvarade vid hela vår bröllopsdag. Resultatet har alltid blivit det samma, enastående! Vi satt här ikväll och kom på att vi kunnat skriva en kortare novell varför man ska anlita just dig. Vi uppskattar också mycket din humor!