Let's talk!

Jag blir jätteglad om du hör av dig. Fyll i formuläret nedan, skriv vilken typ av fotografering det gäller, och hur jag kan hjälpa dig. Jag återkommer så snart jag kan!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Faq

Hur lång tid tar det att få bilderna efter fotograferingen?

01

Det beror på hur länge jag varit med er och fotograferat, eftersom det är olika många bilder att efterbehandla vid varje unik fotografering. För ett bröllop kan man räkna med 4-8 veckor, och för porträtt 2 veckor. Jag försöker alltid leverera så snabbt jag kan utan att tumma på kvaliteten.

Kan du hjälpa till med schemat under dagen för att optimera fotograferingen?

02.

Absolut! Som fotograf är man kanske den person i bröllopsbranschen som har bäst koll på hela dagens förfarande, eftersom vi får vara med från tidig morgon till nattliga fester. Erfarenheten som kommer från att ha fotograferat många bröllop gör att jag kan rådge hur ni bör lägga upp dagen för att få tid till det ni prioriterar.

Hur många bilder får vi?

03

Igen så beror det ju på vilket paket ni har valt och hur länge jag är med och fotograferar. Som en lös uppskattning kan man säga runt 100 bilder per fotograferad timme. Men, det kan bli både mer och mindre än så (oftast mer). Jag tor att ni liksom jag uppskattar kvalitet framför kvantitet.