Bröllop

pinimageAtt anlita en fotograf till ert bröllop är en mycket viktig del av planeringen och kräver stor eftertänksamhet. Idag är det lättare än någonsin att leta efter och att hitta den stil man känner allra mest för. Har ni hittat till min sida fastnar ni nog liksom jag för uttrycksfulla, tidlösa bilder med naturligt ljus och kontrast. Varmt välkommen!

Jag har alltid letat efter djup och äkthet i mitt liv. Fotograferingen hjälper mig att känna mening med min existens. För att göra ett så bra jobb som möjligt så lägger jag ner mycket energi på att lära känna er och hur ni är, och vill därför allra helst träffa alla mina brudpar – live eller skype; gärna innan bokning. Jag tror på att ju mer ”connectade” vi är desto roligare kommer vi ha det och desto bättre kommer det gå under själva bröllopsdagen.

Det finns ingenting jag inte tycker om att fotografera på ett bröllop. Överallt är känslor och minnen inblandade, vilket gör hela dagen så vacker. Hör av er till mig och berätta om ert bröllop (jag är oerhört nyfiken) så tar vi det därifrån.

 

Consistency is the last refuge of the unimaginative.
– Oscar Wilde

 

PRISLISTA 2017-2018

BRONSPAKETET 13 990:-
Upp till 3 h dokumentation av er bröllopsdag

SILVERPAKETET 18 990:-
Upp till 6 h dokumentation av er bröllopsdag
5 st fine art prints

GULDPAKETET 24 990:-
Upp till 10 h heltäckande dokumentation av er bröllopsdag
5 st fine art prints

 

Beställ hem en komplett informationsbroschyr! Maila mig eller klicka på ”Kontakt” i menyn, och berätta om ert bröllop och vad ni planerar. Glöm inte att skriva med er adress!