Ronja and Matt, sitting in a tree…

… K-I-S-S-I-N-G

Jag vet inte hur jag ska börja beskriva hur mycket jag tycker om Ronja och Matt. Men det jag tycker allra mest om med dem är hur mycket de tycker om varandra. Det kändes så starkt redan första gången vi träffades och planerade inför deras bröllop, och de fullkomligt lyste ikapp under bröllopsdagen förra sommaren. Att vi har blivit goda vänner på köpet ser jag som en otrolig bonus med det här jobbet.

Det är just den äkta känslan som de två delar som gör att de är otroligt lätta att fånga på bild. Människor som dessa är anledningen till att jag håller på med det här överhuvudtaget. Så, det gjorde inte alls ont att fotografera Ronjas växande bäbismage, just den veckan under sommaren som värmen infann sig. Ibland är livet fint.

 

ronjagravidpinimageronjagravid_liggande2pinimageronjagravid2pinimageronjagravid_liggande3pinimageronjagravid_liggande4pinimageronjagravid3pinimageronjagravid_liggandepinimageronjagravid4pinimageronjagravid_liggande5pinimageronjagravid5pinimageronjagravid_liggande7pinimageronjagravid_liggande6pinimageronjagravid_liggande8pinimageronjagravid6pinimageronjagravid7pinimageronjagravid_liggande10pinimageronjagravid_liggande9pinimage

Share to FacebookPin Site ImageTweet This Post