Porträtt: priser

KUSNADIS132110915pinimage

Familjen är det absolut käraste vi har, och jag tror att i princip alla håller med om det (förutom känslokalla karriärsmänniskor som inbillar sig att jobbet är viktigare). Efter bortgången av min mormor – och där med den sista släktingen i far-/mor-/far/mor-generationen (puh, svårt ord) – började jag leta och leta efter bilder på framförallt mormor och morfar. Visst finns det en del bilder som är tagna för många år sedan, men bilder på dem som jag minns, tillsammans med mig själv, existerar inte.

Jag kan aldrig få dem tillbaka men jag kan hjälpa andra att föreviga sina egna familjer. Nu var det inte meningen att bli lite gråtmild, utan tvärtom att fira livet och alla härliga människor som finns i det! Oavsett om det är barn som växer upp, husdjur som blir gamla, eller morföräldrar som går bort så är familjens förändring ständigt ett faktum. Se därför till att dokumentera det ni har, här och nu. Tycker ni inte att det är värt att investera i en fotograf så hoppas jag att ni åtminstone kontinuerligt tar bilder själva, på de som finns i er närhet. Man inser inte hur mycket det betyder förrän man önskar att man hade gjort det.

För att göra det så enkelt för er som möjligt, så har jag slagit ihop prislistan för mina paket, vare sig du vill fotas med din lover (håhå!), kids, farföräldrar eller husdjur. Eller kanske vill du ha en soloplåtning?

PORTRÄTT 3 900:-
Fotografering på er valda plats
Bilder på USB och onlinegalleri