My kingdom for a horse

Så långt tillbaka jag kan minnas har jag ansett mig själv vara en hästtjej. Det har aldrig funnits en dag i mitt liv då jag inte känt mig starkt dragen till dessa magnifika, sagolika djur, och jag hoppas att den kärleken håller i sig resten av livet. Med hästar följer en livsstil som är helt fantastisk, men också tidskrävande, vilket gör att kanske inte alla (mig själv inkluderat) som gärna skulle vilja vara i hästvärlden har möjlighet. Har man tur så har man otroligt fina vänner med lika fina hästar som man kan passa på att umgås med tillsammans med kameran.

Lilla Zelawie föddes under försommaren och har växt upp precis som hästar ska göra – bland andra hästar på lösdrift i en till synes oändlig hage. Att försöka fånga små vilda hästliv på bild, när samtliga är unga och pigga och väldigt, väldigt nyfikna var lite lättare sagt än gjort. Men skulle inte någon bild bli bra så har man ju i alla fall njutit av stunden i verkligheten, och det kanske spelar ännu mer roll. Tack Felicia för den här kvällen <3 Felicia är för övrigt en dressyrstjärna i sin rätta bemärkelse, och bjöd upp på ett dressyrpass i den varma kvällssolen tillsammans med Sara, som för bara ett år sedan var hopphäst. Som det kan gå!

 

zelawie_liggande5pinimagezelawie_liggande6pinimagezelawie6pinimagezelawie7pinimagezelawie2pinimagezelawie3pinimagezelawie_liggande10pinimagezelawie_liggande9pinimagezelawie4pinimagezelawie5pinimagezelawie_liggande8pinimagezelawie_liggande7pinimagezelawie_liggande2pinimagezelawie_liggandepinimagezelawiepinimagezelawie_liggande3pinimagezelawie_liggande4pinimage

Share to FacebookPin Site ImageTweet This Post