Best of 2017

Året som precis passerat har ekat tomt här i min bloggvärld. Inte ett enda smakprov från 2017 års projekt! Jag kanske borde skämmas lite. Men, jag har lärt mig att leva mer utanför den digitala världen, och tillbringar så mycket av min lediga tid som möjligt med att återhämta mig tillsammans med man och tax. Without further ado så kommer här ett axplock av några favoritögonblick året plockat på sig ändå. Jag har fått träffa otroligt fina människor som släppt in mig i sina viktigaste ögonblick i livet, och för det kommer jag alltid vara tacksam. Dessutom har jag blivit några reserfarenheter rikare. Med hopp om att 2018 blir minst lika härligt!

 

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Share to FacebookPin Site ImageTweet This Post